Ballet Kinderen Graad 1: 5-7j

Kinderen

  • Dag: Zondag
  • Looptijd: 1u
  • Begin datum: Sunday, September 5, 2021
  • Einddatum: Sunday, December 12, 2021
  • Prijs: 96€

Heeft jouw zoon of dochter ook zin om zijn of haar eerste danspasjes te zetten? Loopt hij of zij nu al vaak al dansend door de living of oefent al stiekem voor de spiegel?

 

Laat jouw kind de passie voor ballet verder ontdekken en ontplooien

Voor de leeftijd van 5-7 jaar (3de kleuter - 1ste leerjaar): Graad 1-2

 

In het eerste trimister zijn er 12 lessen van telkens 1u

In het tweede semester zijn er 17 lessen van telkens 1u

Lessen vinden plaats op zondag van 10.30 - 11.30u; maar wij vragen om 5 min op voorhand aanwezig te zijn zodat je zoon of dochter zich rustig kan omkleden en om 10.30u stipt klaar staat om de les aan te vangen.

 

Kledij: Wij dansen in een elegante en uniforme maillot. Voor de 1ste graad worden identieke roze maillot en demi pointes gekozen als balletuniform (voor jongens is dit zwart + zwarte korte legging). Daarnaast krijgen de kinderen ook een wit reklint cadeau dat ze om hun middel dragen. Later schakelen we dan over naar een zwarte maillot. Het sober houden van onze balletkledij zorgt ervoor dat we veel beter fouten kunnen corrigeren en dat we een eenheid binnen de groep creëren. Voor meisjes vragen we ook om de haren in een staart of dot op te steken. Maillot en demi pointes (in stof) kunnen worden aangekocht tijdens de eerste les; waarbij we ruimte voorzien om meer uitleg te geven hieromtrent. Meer info krijg je uiteraard ook na de inschrijving zelf. Reken voor aankoop materiaal op 45€ voor meisjes en 60€ voor jongens.

 

Locatie: Parketzaal, Sportcentrum Mandelmeersen in Oostrozebeke

 

Inschrijven? Onderaan vind je een formulier om jouw kind in te schrijven. Geef de naam en leeftijd op van jouw zoon of dochter, maar laat wel jouw e-mailadres achter. Op die manier kunnen we je contacteren met meer informatie rond betaling, kledij, parking, ...

 

Bekijk hieronder de volledige kalender.

Schrijf je in voor deze lessenreeks